Followers

Sunday, March 8, 2009

Gelagat irfan

Emmm...24 Februari ari tue, irfan dah ckp 2 thn...kejap je masa berlalu kan..pejam celik pejam celik, dah beso dah...perangai dah mcm2...aku je la nk kena sabo byk layan kerenah dia...hehehhe...

ari tue aku just beli cup cakes dr kak tun boxhousestudio utk irfan....irfan mmg suka beno cup cakes tue..tp biasa la, aku yg tkg perabih..hahahaha...mana leh tahan tgk anak je mkn kan...ekekke....


Ari tue aku tempah cup cakes dgn hiasan fondant kat atas tue...best2...kak tun, nt lain kali ina leh test order benda lain lak...ekekke....kalau sape2 yg nk order cup cakes ada hiasan edible, kena tempah at least 2 minggu k....

Sempena irfan ckp 2 thn, kitaorg dah bincang ari tue nk kasik hadiah beskal kat dia...gambo beskal tk ambk lg..nt la mlm karang load k...punya sronok la si irfan dpt beskal....

Masa nie baru 2 ari dpt beskal...nak naik tp tkt2...pdhal dah ada roda tambahan lg dkt blkg...adeh2...rambut pon baru je potong...psl dah pnjg n serabut tgk..smpi kan nursery dah mtk minyak rambut...dah bg hint la rambut irfan dah pnjg..kwang2...masa potong rambut punya la nagis...baby fahim rilex je...apa daa irfan...

Aku nk share gambo2 irfan dr dia baby smpi la nie k...

Umo 2 jam

Umo 2 hari

Umo 1 minggu

Umo 1 minggu

Umo 2 bulan

Umo 4 bulan

Umo 5 bulan

Umo 6 bulan

Umo 7 bulan

















8 comments:

the vulnerable am said...

muka irfan nih maintan sama dari lahir smp la skang...hihihi

KOALAJEPONG said...

kih2...nk buat camna am...muka bapak dia...kang jdk muka org lain, bapak dia pelik lak

Norazizakimi said...

Na, ganaz mu.. sian irfan.. sapa yg menjadi tukang gunting profesional tu? Hilang dah kehenseman irfan.. rambut stail pe tu na?

KOALAJEPONG said...

hahahaha....sape lg kalau bkn baba dia...dekpong pnjg bebeno rambut dia...la nie suka nagis bila gunting..last2 baba dia kata pendek kan terus la...nt ssh lak nk potong rambut...kah2...ala2 mawi skit

leily's said...

salam...
epi belated besday irfan..
wes, anak ko sweet la mase kecek, cam muka Sultan Mizan la...
mata tu yg tertawan tu..ekekekek..
p/s..hehehe, nko kena tag..
jom ke fp aku, amek award n jwb tag..

KOALAJEPONG said...

wahhh..mcm sultan mizan? jauh bebenonyer lie...kah2...nt aku msk fp mu ok

Anonymous said...

ina ko teringin nak baby girl ker? siap snap gamba paki tdg tuh ;))

KOALAJEPONG said...

hahaha...mmg la teringin baby girl...sape tk nk kan...tp yg pastinyer bkn koje aku tue..tue koje anak dare umah sebelah...

Related Posts with Thumbnails