Followers

Friday, November 13, 2009

Orang Baru

Hi semua...lamanyer aku tk bersiaran kan...tenggelam timbul cam sabut je...kah2...nk buat mcm mana....bhn ada nk diupload...tp tk de mood nk update...ape cite tue yer...diri sendiri yg bermasalah...

Kat sini aku nk share something...insya-allah thn dpn, bertmbh la lg srg ahli keluarga aku....agak2nyer dlm hjg bln 5 thn dpn, kuar la...kirenyer yg nie anak ke2 la...dan aku bersyukur kpd-NYA kerana memberi rezeki nie pada keluarga kami....

La nie pon usia kandungan aku baru 3 bln...alhamdulillah, tk de alami alahan pape...cuma tang mkn je aku tk bape lalu nk mkn nasi...aku lg suka nk mkn sup2, pedas2 + masam2...lain skit la selera mkn....hehhehe...

Bagi aku, aku tk kisah la jantina ape pon....kalau dpt baby girl, aku anggap sebagai bonus je la...yg penting bg aku...slamat semuanyer, bb ckp sifat dan sihat...jauhkan la drpd sebarang penyakit...mudah2an...amin...

Dan bagi kwn2 yg blm ada rezeki lg utk dpt zuriat sendiri, aku doakan mudah2an Allah permudahkan kalian utk dpt zuriat sendiri...amin...yg penting, jgn mudah putus asa...berusaha lbh gigih lg..ekekekke....chayo2...

Irfan lak...stakat nie ok la bila tanyer nk adik ke tk..dia pon mcm redha dan pasrah je la nk dpt adik....hehhehhe...tp manja terlebih la..org kata tue perkara biasa la bila nk dpt adik....dia nk kan lbh perhatian dr kita....gedik lbh pon ada...galok 2-3 mcm je...muahahha...

Pape pon, mudah2an Allah permudahkan aku selama mengandung nie....dan juga bersalin tanpa ada sebarang masalah...insya-allah...

6 comments:

~chekuna~ said...
This comment has been removed by the author.
~chekuna~ said...

budak2 ni mula2 je..kekgi bila dah ada adik..pandai2 la dia berdikari..masa ni la nok gedik2...

H.E.H said...

tahniah dan selamat semuanya..

Deqna said...

Tahniah...
InsyaAllah sebaya anak kita :)

Ms Linee said...

tahniah pd akk!!!!1moga selamat dunia akhirat....lini nk jumpa akk, nk beli tutup tutup tupperware boleh x???kuikuikui...

KOALAJEPONG said...

suena : btl tue...kena byk sabo je la
h.e.h: mekasih..ehhehe
deqna : mekasih deqna...congrate jgk utk deqna...patut la ina tgk blog deqna pon bersawang...ruper2 nyer penyakit 'M' yg sama..kih2
alin : tq2...leh je...nk dtg umah along ke esok?

Related Posts with Thumbnails