Followers

Monday, October 17, 2011

Rindu yang mendalam

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...aduh2....sudah 5bln saya tk muncul...mmg rindu sgt2 nk berblogging....apa yg mampu sekadar blog walking di rumah kawan2....sebarang jejak pon tk ditinggalkan...terlalu banyak benda yang nk dikongsi....terutamanya resepi2 yang pernah dicuba sebelum2 nie...hehhehe...

Banyak benda yang berlaku dalam masa 5bulan ni...salah satunya agak sibuk ngam tugas sebagai pekerja...ibu...isteri...anak...semua tue perlu disiapkan dalam satu masa....dalam masa yg sama, ada jgk buat part time menerima tempahan tat, apam dan kek....alhamdulliah..ada jgk sedikit rezeki utk kami sekeluarga...

Masa sebenarnya bukan tk de...cuma kadang kala bila dah letih, mood nk berblogging pon dah jdk pudar....tambah2 ngam kerenah 2 org putera yg tgh membesar...mmg agak memenatkan...tp itu la tanggungjawab kan...uhuhuhuh...biarpon mulut sentiasa mengomel...especially ngam ragam muhammad iyad...mmg menguji kesabaran tahap maksima...

Lanie dah menginjak pertengahan bulan Oktober..meaning masih berbaki 2bulan bagi tahun 2012 utk melabuhkan tirainya....so masa yg ada pon dah suntuk...keje2 di pejabat sentiasa menimbun....arrrghhh...banyaknyer yg perlu diselesaikan seblm hjg tahun ini...

Ari tue dalam pembentangan budget 2012, PM ada umumkan pasal lanjutan pencen kpd umo 60thn...tidaaakkkkkk...rasanyer enggak berkemampuan untuk bergelumang dgn coding sehingga umo 60thn...lanie pon uban pon dah ada....byk sgt berpk psl coding kot..mana tau 1 ari nt ada rezeki nk bukak business sendiri..then tk perlu la nk tunggu smpi umo 60thn keje makan gaji...mudah2an segala yg dirancang dipermudahkan oleh Allah s.w.t.....amin...

Nantikan dgn sabar ye kawan2..nt saya akan update resepi2 yg korang nk....soliiiiii again...

3 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

welkam back chef ina..
harharhar.. =D

KOALAJEPONG said...

hahahha...tq2..ala lie..mu jgn arrr wi aku naik pangkat sapa title chef...aku wase dok layak nk dpt title tue

INAR said...

rindu sgt ngan blog kamu kakna... hehehe, arini try intai upanya tuannya dah balik umah... umah dah hilang sawang... syg kamu

from : mek comel (hahahhahaha)

Related Posts with Thumbnails