Followers

Wednesday, February 24, 2010

Hepi Besday Irfan


Ari nie genap umo Irfan 3thn...hepi besday sayang ibu ngam baba...semoga dpt jadi anak yg soleh, insan yg berguna dan mempunyai peribadi yg mulia....uuhuhuhu..

Kejap je kan masa berlalu...rase cam br je pangku dia masa bb ari tue...hjg bln 5 nie pon, irfan dah nk dpt bb...hrp2 nyer dia leh trima la kehadiran bb dgn baik...psl setgh org kata, mesti dia akan buat perangai untuk trima org br..ye la..nt kang kena kongsi semua benda...

Berbalik pd besday irfan, kami just belikan kek je...tk de besday party...kesian jgk dkt irfan..psl excited beno nk celebrate besday ngam kwn2...eeemmm...kalu ikutkan plan, nk buat sambutan kat nursery..tp memandangkan dgn keadaan aku skarang nie, aku surrender la...nk msk byk2 pon tk larat n ikut mood....nt la yer irfan...kite tgk thn dpn mcm mana yer....

Td lg la...irfan siap nyorok blkg kerusi...then konon nk wat surprise la sebut slamat ari ari jd...sambil tiup hon...sian lak wase...huhuuhuhu...mesti dia nk sambut ngam kwn2...terutamanyer ngam abg haikal..siap sebut nama haikal....tersentuh jgk la naluri aku sbg ibu dia...

Nie la kek besday boy....dah lama dia request nk kek coklat...beli kat kedai kek bees je...tk de la audible image ben10..jdk nyer aku belasah je mana yg ada....nk buat sendiri, tk sempat looo...lgpon ari keje...

Audible image tiger the pooh n friends...mmg irfan suka la layan cite nie dkt astro...

Sian lak irfan kena tiup lilin srg2...tk de kwn2....


Punya sonok dpt potong kek...

Kesan lebam masih kelihatan...tp dah surut la...uhuhuhuuh...mmg cnfrm la cik patimah yg tolak...irfan jatuh kat mozek lantai....lps nie irfan kena minum tongkat ali lak..bg gagah perkasa skit...kena tolak ngam bdk ppuan pon leh jatuh....

2 comments:

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

epi belated besday irfan..
jadi anak yg baik okeh :)

KOALAJEPONG said...

meacih umi alya...:)

Related Posts with Thumbnails