Followers

Thursday, December 18, 2008

Flyer Goods Buys 2008

Sejak 2 menjak nie, aku dah angau ngam product tuperware...bg aku, mmg berbaloi pakai product nie...dari segi kualiti mmg dijamin elok + tahan...

So as dealer, aku nk promote dkt korang latest promotion dr tuperware...heheh..promotion nie dr flyer goods buys 2008...diaorg nk hbskan stok la nie...valid start from 8/12/2008 until 31/12/2008...

Kalau ada yg berminat nk beli, just let me know k...nt aku kasik la discount lg...dont wori...rege boleh dirunding lagi...

Rasenyer sape2 pon kalau dgr product tuperware, mesti kata mahal...bg aku, semua org mampu memiliki brg dr produk nie...mcm aku sendiri pon, rase mcm tight je perbelanjaan bln2...mcm mana nk mencelah beli benda2 gini kan...then bila aku mula terjebak dgn beli brg secara online....baru aku tau byk option yg kite leh dpt...selalunyer aku join kutu...so bln2 tk perlu byr byk pon...dlm rm30 ke rm60 je sebln..bergantung kpd rege barang yg kite ambk....

Kalau ada permintaan nk create kutu, aku boleh je create kan...lupa lak nk infrm....gambo2 nie aku copy paste dr upline aku...ella911 from wanitamelayu...hehhe...tq yer my sis for the support...

2 comments:

leily said...

mcna, aku leily ni.
aku minat t/ware hok bocong air de sarung tu..
brape mu leh v?
emel aku.. leily8480@yahoo.com

koalajepong said...

wokey lie..nt aku email ke mu deh..mekasih

Related Posts with Thumbnails