Followers

Thursday, December 4, 2008

kehilangan

oooh ooooo...aku hampir terlupa nk msk kan n3 psl fizi....kalau ikutkan, minggu nie fizi dah start keje kat tmpt baru...universiti pertahanan kalu tk silap aku....

Utk pengetahuan korang semua...fizi nie dah berhenti keje dr upsi dengan hati yg berat setelah bekerja utk jangkamasa yg lame jgk..hampir2 7thn....psl nyer dia kata, dia dah selesa keje dkt sini..dlm masa yg sama jgk, dia perlu jgk pikir kan psl family dia...penat jgk dia nk berulang tiap2 ari kan..so nt dkt la skit ngam family...

Masa tazkirah ari tue, masa bos mtk dia bg ucapan terakhir dia kat sini..sedih plak aku dgr..sayu je bila mengenangkan dulu kami mmg rapat jgk dgn fizi...kalau ikutkan, fizi nie msk sama trkh dgn aku...07/02/2002...dia msk keje belah pagi..aku lak belah ptg...so mmg ada history la kat situ...

Dapat berkawan dgn dia mmg best la..psl fizi nie mmg la baik hati...rajin masak..korang jgn tk tau..fizi nie reti masak..buat kek pon reti...psl dia anak sulong kot...maybe dah terbiasa tlg mak dia....baba, jgn jeles ek psl ibu tgh puji fizi nie..hahahha...

Aku doakan mudah2an fizi buat keputusan yg tepat utk diri dia n family...semoga dia hepi di tmpt baru...all the best 2 u fizi....
Masa nie fizi dtg jgk opis utk settlekan keje dia walaupon tgh bercuti...

1 comment:

Anonymous said...

test

Related Posts with Thumbnails